Wat is pensioenmanager?

Pensioenmanager is hét neutraal en educatief platform over aanvullend pensioen en voorzorg.

Wij optimaliseren uw dossier samen met uw accountant. Wij halen voor u het onderste uit de kan: maak kennis met de fiscale- en financiële kerosine voor uw dossier.

Pensioenmanager platform
Play Video

ONZE TOOL

Via onze online tool verwerft u snel een duidelijk inzichten in uw aanvullend pensioen en de hefbomen op weg er naartoe. We berekehen hier ook automatisch de verschillende risico’s en we bieden concrete oplossingen aan.

FISCALE HEFBOMEN

Wij faciliteren de weg naar een aantal complexere producten. Zo ondersteunen wij u en uw accountant in de zoektocht naar gigantische fiscale hefbomen.

EXCLUSIEF NETWERK

Via ons exclusief netwerk van Pensioenconsulenten bent u zeker van een geverifieerde kwaliteit. Enkel de beste kantoren komen in aanmerking voor een licentie bij Pensioenmanager.be
Pensioenconsulenten Pensioenmanager Waasland

Wat doen we?

Een persoonlijk plan op maat

Pensioenmanager is een neutraal platform dat je toelaat om zelf de touwtjes van je toekomst terug in handen te nemen. Hier vind je informatie, maak je toegepaste simulaties, stel je een totaaldossier samen én maak je een afspraak met een expert. Die volgt je dossier nauwgezet op en doet suggesties om jouw plan nog beter af te stemmen op wat jij echt nodig hebt.

Dat doen we op een pernsoonlijke, energieke manier, helemaal op jouw maat. Direct digitaal beschikbaar in combinatie met een betrouwbare lokale expert. Zo leren we jou beter kennen, en leer jij ons vooral beter begrijpen.

Wat klanten over ons zeggen?

Beoordeel ons op Trustpilot
Beoordeel ons op Trustpilot

Inzicht in je dossier binnen 5 minuten!

Zorg ervoor dat je je eID kaartlezer bij de hand hebt en dat je je code kent. Dit is nodig om je pensioengegevens uit mypension te integreren in je totaalplan. Je kan ook aanmelden met itsme®-app. Als je eigenaar bent van een of meerdere huizen, zorg dan dat je de gegevens van je kredieten bij de hand hebt.

Registreer je vandaag op ons platform!

Registreer je vandaag nog!

Neem controle over je eigen pensioen

En krijg toegang tot bakken interessante content!

Moet een e-mail zijn
Verplicht veld
Min: 1000
Max: 9999
Moet hetzelfde zijn als wachtwoord.

Wachtwoord moet aan de volgende vereisten voldoen:

  • Minimaal 1 kleine letters
  • Minimaal 1 hoofdletter
  • Minimaal 1 nummer
  • Minimaal 1 speciaal teken
  • Minimaal 6 tekens in totaal